Plan
Jaarlijks gaan er miljoenen saucijzenbroodjes in verschillende soorten en maten over de toonbank. De broodjes hebben één gemeenschappelijke deler; "ze dragen niet bij aan het verantwoord voedselaanbod voor de toekomst''.  

Wij geloven dat een toekomst bestendig voedselpatroon gevarieerd is en dat er ook ruimte is voor lekkernijen. Helaas bevatten de saucijzenbroodjes van nu, zoveel verzadigde vetten en zorgt voor een steen op je maag gevoel na het eten. Dat vinden wij erg jammer en mag niet de bedoeling zijn van deze klassieker.  

Wij zijn begonnen met de kern, namelijk de vulling met lokaal geteelde paddenstoelen. De eigenschappen van de paddenstoel komt overeen met de kenmerken van de vulling van het saucijzenbroodje. Van nature bevat een paddenstoel een volle en ronde smaak en heeft het een fijne structuur. Het eerste vegan saucijzenbroodje van Nederland en België met flink minder verzadigd vet. Hiermee krijgt een klassieker toekomst.


"Dit smaakt naar meer, en zijn wij zo aan toe"

De basis biedt ons de kans het Zwamcijsje door te ontwikkelen. Onze zoektocht naar combinaties van natuurlijke smaken en fijne structuren zullen wij voortzetten met als doel het creëren van verantwoord voedsel voor de toekomst.

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn